Rozbočka do autozapalovače

Rozbočka do auta je vhodná do vozidel se zásuvkami pro autozapalovače. Při zapojení navigace si už nejste schopni. Autozapalovač smí být zasunut pouze do zásuvky autozapalovače této rozbočky.


Rozbočka do autozapalovače

Ideální pomůcka do automobilu, pro připojení více spotřebičů. Adaptér, redukce do autozapalovače 2x12V. Díky této rozdvojce je. Rozdvojka do zdířky autozapalovače -12V. Umožňuje zapojit více spotřebičů do zásuvky zapalovače.


IHNED k odeslání (2) 2K�. Výrobek je určen k napájení proudem jednoho přístroje se zástrčkou do zásuvky autozapalovače (s celkovou zátěží do A) a dvou dalších přístrojů s USB portem (s celkovou zátěží A). Pojistka je součástí produktu Rozměry: 15cm x 3. Doba dodání: 2-týdny. Interiér Brašny do kufru, Dětské autosedačky, Organizéry do auta, Potahy volantu, Sítě do kufru, Vůně do auta a domácnosti.


Exteriér Chrániče dveří, Koncovky výfuků, Mřížky - tahokovy, Poklice, Podložky pod SPZ, Stěrače - gumy st�. Nabízím tyto nové original zabalené rozbočky do autozapalovače. Skvělý pomocník při zapojení více spotřebičů (autokamera, navigace, mobil). Předání osobně Chrudim a okolí, nebo možno zaslat poštou.


Prodlužovací kabel USB A zásuvka 2m. Kč Vidlice autozapalovače šroubová svorka 8A černá. Působíme na trhu již mnoho let, obsloužili jsme desítky tisíc spokojených zákazníků, jsme si jisti, že budete s nákupem spokojeni. Roztrojka do autozapalovače Nejprodávanější. Praktická rozdvojka do autozapalovače.


Rozbočka zásuvky automobilového zapalovače s USB vstupem od firmy IN-CAR. Specifikace: rozvojka má 2x standardní 12V zásuvku (max. DC 5A) je vybavena 2x zásuvkami USB 5V (max. 8mA) zásuvka je opatř. To přináší výhodu možnosti využití až čtyř nabíječek ve vašem automobilu (2×CL a 2×USB).


Rozbočovač do autozapalovače za výhodnou cenu! Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma rozdvojka do autozapalovače. Ušetříte tak čas i peníze. Použitlná pro 12V i 24V.


Vhodná pro napájení telefonů, navigací, tabletů, smartphonů, fotoaparátů apod. Maximální zatížení: 5A. Kabel je vyroben z kvalitních komponentů, zejména vodičů a je vybavený pojistkou proti zkratu. Instalace se provede jednoduchým zasunutím zástrčky do zásuvky autozapalovače. K připojení do autozapalovače.


Nastavitelný a zajistitelný kloub – rozbočka se optimálně přizpůsobí aktuálnímu prostoru. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Ostatní autodoplňky Auto Usb Tchibo.


Nezaujala vás tato nabídka? Více Tato nabídka již bohužel sko. Dvojitá zásuvka černá,.


Bezpečnostní univerzální zástrčku s vyjímatelnou vyrovnávací objímkou lze připojit do palubní napěťové zásuvky nebo do zásuvky zapalovače. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Vyhledávání rozdvojka do auta. Průvodce výběrem kabelu.


Pokud potřebujete do USB hubu připojit periferie, jako myš nebo klávesnici, vystačíte si s USB 2. V případě, že vyžadujete i rychlé datové přenosy, určitě se vyplatí pořídit USB hub s USB 3. Podmínkou využitelnosti maximální rychlosti ale je, abyste USB hub rovněž připojili do USB 3. USB port s vyšší hodnotou proudu, 1x interní konektor do základní desky typu USB 3. SATA konektor pro připojení k napájecímu zdroji.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě