Kupelnove studio

Kupelnove studio

Kreatívne riešenia pre vaše bývanie. Vyberte si dizajnové a moderné kúpeľne, kvalitné dlažby pre interiér a exteriér. Talianske luxusné kúpeľne, 3D návrhy kúpeľní, projekt kúpeľne - Nitra, Bratislava, Nové Zámky,. Umenie dokonalej kúpeľne spočíva v detailoch, v správnej kombinácii farieb aj v originalite obkladov do kúpeľne.


Navrhujeme jedinečné kúpeľne! Hľadáte perfektné obklady a dlažby? Zariaďte si svoj domov v kúpeľňovom štúdiu BENEVA. Vyberte si talianske keramické obklady, dlažby, elegantné kúpeľne plné sviežeho dizajnu.


Vytvoríme vám šikovný 3d návrh kúpeľne. Dizajn pre kúpeľne, inšpirácie do kúpeľne. Diskontná predajňa inCeram Hlohovec. Kúpeľňové štúdio inCeram Sereď.


Navštívte nás v našom štúdiu na Masarykovej ulici č. Sme na skok od HM Tesco a OBI. Košiciach, špecializujúce sa na luxusné kúpeľne od svetových dizajnérov. Ponúkame široký výber produktov: sanitárna keramika, nábytok do kúpelne a príslušenstvo, ako aj obklady a dlažby určené nie len do Vašich kúpeľní. Prezrite si ponuku najkrajšieho kúpeľňového štúdia v trenčianskom regióne.


Tomi štúdio vám okrem návrhu novej kúpeľne ponúka aj špecializované stavebniny. Patri medzi najväčšie kúpeľňové štúdio na západe slovenska svojou výstavnou plochou 4ma viac než výstavných kóji. Obklady, dlažby, sprchy, vane, kúpeľne, sanita, vodovodné batérie, inštalačný materiál. Kompletný servis výstavby či rekonštrukcie Vašej kúpeľne. Robíme 3D návrhy projektov, predávame všetok kúpeľňový sortiment a sanitu.


Samozrejmosťou je odborné poradenstvo a grafické. SHOWROOM DIZAX ponúka kompletné interiérové služby od poradenstva, návrhu, predaja až po výrobu a realizáciu. Mať príjemne zariadenú kúpeľňu prispeje k imidžu celého domu alebo bytu. Hlavné však je to, ako sa v nej cítite.


Humennom so širokým sortimentom obkladov, dlažieb, sanitárnej keramiky a vodovodných batérií. Vážení návštevníci, objednávky prijaté do 13. Objednávky prijaté po tomto termíne ďalej expedujeme, ale pre veľkú vyťaženosť prepravných služieb nevieme zaručiť ich dodanie do Vianoc.


Obklady a dlažby určené do interiéru nebudú spĺňať podmienky pre použitie v exteriéri. Ponuka kúpeľňového štúdia INPRO s. Prievidzi je zameraná na kúpeľne, obklady a dlažby, to znamená materiály a výrobky pre kúpeľne a interiéry, vonkajšie obklady, terasy a chodníku v rozsahu keramických obkladov a dlažieb, sanity, batérií, nábytku vrátane kompletného sortimentu príslušenstva a doplnkových materiálov. V Žiline na 1mnájdete vybavenie kúpeľní overených značiek ktoré vás určite chytí za srdce. Pre pohodlné používanie internetových stránok používame cookies. Cookies sú údaje uložené vo vašom internetovom prehliadači a zabezpečujú funkciu ako rozpoznanie užívateľa pri jeho návrate na internetové stránky a zároveň nám pomáhajú zistiť, ktoré sekcie našej stránky sú pre užívateľa najviac užitočné a zaujímavé.


Chcete vedieť ako môže vyzerať Vaša nová kúpeľňa ? Sieť kúpeľňových štúdií DOMOSS sa nachádza na celom západnom Slovensku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě