Vana luiza 160x95

Asymetrická vana z akrylátu o tloušťce mm. Objem vany je 1litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Balenie bez madla, nožičiek a podhlavníka.


Santech Laguna vana 1x pravá SALAG168P. Masážní vana z akrylátu o tloušťce mm. Vana je vybavena hydromasáží a airmasáží. Rohová vana RAVAK se vejde do menší koupelny, přitom je v ní dost místa i pro dva. Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně.


Z široké nabídky tvarů a rozměrů našich akrylátových van si snadno vyberete tu, která přesně sedne do vaší koupelny. Tato asymetrická vana Laguna Luiza má dokonale propracovaný vnitřní prostor, díky čemuž poskytuje mimořádné pohodlí a stará se o nižší spotřebu vody. Kromě toho je vyrobena z kvalitního akrylátu, který se rychle zahřívá a udržuje vodu déle teplou. Nevadí tedy pokud ve vaně zůstanete odpočívat delší dobu. Detail produktu Do obchodu.


Vyrábí se v levé či pravé stranové verzi a ve třech délkových variantách 14 1a 1cm. S ojedinělou šířkou 95cm je prioritně určená do malých a středních koupelen v bytových domech s unifikovanými bytovými jádry, ale určitě nalezne i použití v. Akrylátová asymetrická vana Rosa 95. Malá rozměry, velká možnostmi. Pohodlné poležení při koupeli je u van Rosa samozřejmostí, ale dohromady se zástěnou představují i široký sprchový kout. Výhodou akrylátových van, že se rychle zahřívají, udržují teplotu.


View the profiles of people named Vana Luiza. Nedoporučujme napouštění přepadem z důvodu více zaoblené hrany v místě instalace. This Pin was discovered by Lea Paličková. Zverte sa do objatia jednej z vaní na Biano a zahoďte aspoň na chvíľu všetky starosti za hlavu.


LAGUNA Luiza vana pravá bez nohou 160x95cm. Koupelnová záležitost oblíbená pro svou nízkou cenu. Dostupnost: Skladem u výrobce. Kč akrylátová vana NILA 120x120.


PODROBNOSTI O PRODUKTU. Koupelny JaS - velkoobchod a maloobchod s keramickými obklady a dlažbou. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. LUIZA vana 160xpravá. Pusťte se do napouštění ještě dnes.


Ravak akrylátová vana 10° 160xL snowwhite. Zapomněl(a) jste heslo? Voľne stojaca akrylátová vaňa Corsan E-033XL Reno 170.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě