Prodám drtič ovoce

Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový. Dědeček používal na hrozny. Ruční drtič ovoce TIP DR (nerez)- 5.

Náš snadno ovladatelný drtič ovoce je naprosto nedocenitelným pomocníkem při drcení vašich jablek, hrušek, broskví, ananasů a dalšího tvrdého ovoce. Ovládání drtiče je velice prosté: stačí ho naložit. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08. W nebo vyměním za selata na výkrm pl.


Motor drtiče má výkon kW (2v). Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí.

Sám mám jeden doma už cca let drtí rychle a bez problémů. Demonstrace drtiče ovoce. Použil jsem ho na drcení jablek pro výrobu calvadosu a moštu. Dá se používat na drcení a krouhání všeho ovoce , brambor,.


Snadná údržba- stačí opláchnout, ložiska jsou. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič ovoce. Drtič je vhodný na jablka, hrušky. Prodám drtič ovoce a zeleniny.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Výrobce: VARES Mnichovice a. Napětí: 2V, příkon: kW, hmotnost: kg, stupeň krytí: IP 23. Při platbě předem zašlu na určenou adresu. Pro snadnější manipulaci opatřen kolečky. Prohlédněte si aktuální inzeráty drtič ovoce.


U nás najdete, co potřebujete.

Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Je vhodný ke zpracování rybízu, třešní. Lis na ovoce je určen k získávání ovocné šťávy z rozdrceného ovoce. Dále konstrukce násypky uchycená na otočných pantech je již samozřejmostí.


V nabídce modely a to Shark Fruit kW a Shark Fruit Megalodon kW. Drtiče ovoce od českého výrobce Vares. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu. Ještě to chce vychytat pár much, jako mezera. Koupím drtič ovoce , mlýnek na ovoce , šroťák na ovoce , nejlépe na elektrický pohon, může být i s. Tyto stroje budou dělat požadovanou práci rychle a efektivně a ovoce , produkovat v konzistenci vhodné pro lisování.


Stojan je z černého materiálu,který je žárově pozinkován a je opatřen kolečky pro snadnou manipulaci,jenom se nakloní a vozí se jako rudle. Tělo drtiče je na stojanu výškově nastavitelné od 300mmm do650mm. Elektromotor je zabezpečený proti zatečení vody,nebo.


Jedná se o výkonnější variantu oblíbeného a mnoha tisíci uživateli odzkoušeného drtiče ovoce Fruit SHARK kW.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě