Nerezový cedník

Délku uvádíme včetně obou úchútů: d. Hmotnost: kg Rozměry: d. Slouží POUZE k cezení, nikoliv k pasírování. Ať už potřebujete smaltovaný, plastový či nerezový cedník – u nás vše naleznete! Výjimkou nejsou ani cedníky s podstavcem či s rukojetí. Vsaďte na českou kvalitu! Cedník - dvojitý výplet, průměr cm.


Nerezový cedník

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


V tomto případě to byl malý nerezový cedník na čaj, který jsem jinde nemohl sehnat. Navíc velmi nízká cena a žádné poštovné takže - skvělý obchod. Kuchyňské nářadí a pomůcky GrandCHEF jsou charakteristické svou celonerezovou, případně celokovovou konstrukcí, s minimálním použitím plastů.


Nerezový cedník

Obvykle se používá k cezení medu, který vypouštíte z. Velký nerezový cedník (Classic) z kvalitní nerezové slitiny s dvojitou síťkou pro dokonalé vycezení medu. Usnadněte si cedění těstovin s tímto praktickým cedníkem. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Bohatý výběr hrnců za skvělé ceny! Nerezový 1-dílný kulový kohout - typ 300. Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Zboží, které by Vás rovněž mohlo zajímat. Fanta Velkoobchod gastro vybavení a zařízení. Nejenže pěkně vypadá, zároveň poslouží jako stylový pomocník při oplachování ovoce, zeleniny nebo cezení těstovin.


Po použití je možno použít myčku na nádobí. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku ne.


Kovové tkanivo je pevně spojeno s obrubou z nerezového plechu. Detail produktu Do obchodu. Tento typ cedníku je opatřen nastavitelnými úchyty, díky nímž jej je možno umísti na kteroukoliv nádobu do průměru hrdla 40cm.


Nerezový cedník

Díky nerezovému provedení je zaručena dlouhá životnost a hygiena při práci s medem. Vykrajovátko kometka 22xmm - Smolík. Je dvojitý, vypouklý, nerezový a má nastavitelné úchyty.


K dispozici je cedník jemný a hrubý. Průměr cedníku činí cm. Vybírat můžete mezi různými velikostmi i materiály. Další možností je plastový cedník.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nastavení tlakového spínače vodárny

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Jaký tlak v expanzní nádobě