Přípravek na čištění pračky

Přípravek na čištění pračky

Poslední věcí na čištění je buben pračky a celá její vana. K té se bohužel bez kompletního rozebrání nedostanete. Ale můžete ji kvalitně vyčistit tak, že místo pracího prášku nasypete do zásobníku sáček kyseliny citrónové. S tímto “práškem” vyperete jednu prázdnou pračku na.


Na mechanické čištění s hadříkem proto můžeme zapomenout. K čištění bubnu od usazenin nebo vodního kamene pomohou speciální přípravky, nebo i domácí suroviny. Předem byste si ale měli dobře prostudovat, například jak vyčistit pračku octem. Nadměrné množství octu totiž poškozuje gumové části pračky , a mohli byste si tak spíše uškodit. Buben pračky : Zapomeňte na babské rady.


Na diskuzních fórech se můžete dočíst o čištění bubnu pomocí octa nebo kyseliny citrónové. Ocet i kyselina mohou nenávratně poškodit buben, filtr i gumové těsnění. Proto raději investujte do speciálního čističe praček. Nemyslím si, že žmolky mají souvislost s čistotou pračky. Ale pro desinfekci jednou za čas použíma SANYTOL desinfekce praček Lanza vyrábí také přípravek na čištení pračky.


A proti vodnímu kameni se dá bojovat i octem a maximální teplotou praní. Ale já bych spíše koupil nějaký odstraňovač vodního kamene do pračky. Spíš než jedlou, použijte speciální prací sodu.


Seženete ji ve větších drogeriích. Půl hrnku nasypte do násypky a spusťte na prázdno dlouhý cyklus při co nejvyšší teplotě. Nedoporučujeme příliš ani do bubnu, ani do násypky.


Na čištění pračky si tedy připravte ocet, klidně stačí běžný typ. Pokud chcete, můžete použít i ocet bílý, bez přidaných barviv. Doporučuje se přidat i sáček prací sody zakoupené v drogerii.


Pak si ještě připravte starý zubní kartáček a utěrku z mikrovlákna. Půl hrnku sody nasypte do přihrádky na prací prášek a ocet dejte až po okraj do oddílu pro. Pravidelné čištění pračky. Nejen v případě, že se vám z bubnu line příšerný odér, ale hlavně jako prevenci bychom měli pračce dopřávat pravidelný servis.


Nevím, jak u vás, ale většina žen čištění pračky přímo nesnáší. Na všechny ty filtry, gumy a záhyby potřebujete minimálně celodenní dovolenou. Stejně tak očistěte těsnění kolem otvoru na plnění, vyndejte zapomenuté papírové kapesníky a zachycené vlasy. Pak vše vytřete vlhkým hadrem.


Pračka má ale ještě na přední straně úplně dole nenápadná dvířka s filtrem na vypouštění. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Beckmann, FROSCH, Herbow a dalších. Připravte si starý zubní kartáček a také utěrku z mikrovlákna.


Přípravek na čištění pračky

Například jak čistit pračku octem a sodou nebo dalšími domácími pomocníky. Pozor, čištění pračky kyselinou citrónovou nebo octem může nenávratně poškodit buben, filtr i gumové těsnění. Stačí párkrát za rok projít tyto osvědčené kroky, jak čistit pračku:.


Když tam naliji nějaký přípravek na vyčištění pračky a nechám to běžet na 90. Smíchejte čistící přípravek ze Sava a teplé vody v poměru 50:50. Na vyčištění pračky si připravte ocet, může být bílý bez přidaných barviv, který lze nahradit bělidlem. K tomu si vezměte sáček prací sody, starý zubní kartáček a utěrku z mikrovlákna.


Nejdříve vyperte naprázdno. Do přihrádky na prací prášek nasypejte půl hrnku sody a do máchání. Savo je univerzální prostředek, který v domácnostech používáme roky. Jde o dezinfekční přípravek , vhodný k dezinfekci pitné vody, likvidaci řas v bazénu, úkli bělení či dezinfekci hygienických nástrojů.


V balení najdete sáčků. Používejte každý měsíc. Jaký čistič do pračky ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Schutz -Základní čistící přípravek R 10l (první čištění po pokládce podlahy a intenzivní čištění ) Dr.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě