Siko koupelny galerie

Stylová řešení koupelen SIKO , inspirace pro vaše koupelny ! Načerpejte inspiraci do Vaší nové koupelny. Přinášíme vám ukázky těch nejžádanějších stylově zařízených koupelen a kuchyní. Ať už ve stylu Provence, skandinávském či přírodním. V SIKO nabízíme klasická zrcadla, která jsou řezaná ze zrcadloviny, pro luxusnější vzhled se zrcadla zdobí fazetou. Povrch zrcadla do koupelny je možné zdobit pískováním, což umožňuje tvořit různé motivy a vzory.


Siko koupelny galerie

Zrcadla s osvětlením dodají vaší koupelně tu správnou atmosféru. Z naší nabídky doporučujeme zrcadla s LED osvětlením, která mají velice nízkou. V SIKO získáte vkusné vanové a sprchové sety, které k sobě ladí. K umyvadlu, vaně i sprchovému koutu patří vodovodní baterie.


V nabídce naleznete osvědčené modely baterií, které jsou vhodné do koupelen i kuchyní. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. Obklady do koupelny a koupelnové dlažba jsou stále hlavními dominantami, které určují vzhled vaší koupelny. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete!


Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny. Hledáte inspiraci do své koupelny ? Za sebou mají více než 4návrhů. Galerie koupelnových návrhů. Máme pro Vás na ukázku vzorových koupelnov.


Nábytek Výzdoba Domácnosti. Uložil(a) Andrea Brejchova. Lidé zbožňují také tyto nápady. This Pin was discovered by Denisa Köszegiová. Realizováno společností SIKO KOUPELNY.


Fotogalerie z realizace koupelny , při které byl použit obklad a dlažba Hall. Naše vzorková prodejna. Největší prodejce obkladů, dlažeb, koupelnového vybavení a doplňků v Klatovech a okolí. Koupelnu pro paní Jaroslava navrhla její vnučka. Dvakrát z kolekce Aqua, Scavolini.


Paneláková proměna v černo. Společnost Siko je největší v oboru vybavení koupelen na území ČR. Siko nabízí koupelny jak elegantní, tak klasické, s množstvím rozmanitých dekorací v řadě barevných provedení.


Záleží jen na tom, co je Vám bližší. Oprostěte se od problémů, které rekonstrukce koupelny znamená! Připravíme pro vás 3D grafický návrh, dodáme vše potřebné koupelnové vybavení, provedeme samotnou rekonstrukci, zajistíme.


Obklady a dlažby do koupelny ☰ FILTR MENU Načíst další záznamy Zpět nahoru. Koupelna je místem, kde moderní člověk tráví více času. Koupelny SIKO : kompletní sortiment pro koupelny.


Už to není jen prostor pro hygienu a pračku jak to bývalo dříve, ale místo kde si člověk osvěž.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě