Tatramat eo 5 p

By filling in the form below, your question will appear below the manual of the Tatramat EO P. The more precies your question is, the higher the chances of quickly receiving an answer from another user. You will automatically be sent an e-mail to inform you when someone has reacted to your. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrický ohřívač o objemu l, max.


W, vhodný pro spodní instalaci (pod umyvadlo). Ochrana proti vlhkosti IP 24. AZ A energiaosztályú, kW-os bojler perc alatt felfűti az öt liter vizet 65°-ra. Gazdaságosan és megbízhatóan működik. Túlmelegedés és fagyás elleni és IPvédelemmel ellátott.


Telepítése egyszerű és a mosdó alatt könnyen elfér. Vďaka vynikajúcej vyváženosti medzi obsahom, výkonom a jednoduchosťou inštalácie je ohrievač vhodný všade tam, kde sú nutné časté odbery teplej vody. Sú napojiteľné len na špeciálnu beztlakovú zmiešavaciu batériu dodávanú ako príslušenstvo. Jsou napojitelné jen na speciální beztlakovou směšovací armaturu dodávanou jako příslušenství. Vás: Společnost Tatramat - ohřívače vody je soukromou firmou.


Tatramat eo 5 p

Beztlakový systém, ohřívač vody s plastovou nádrží připojitelný pouze k nízkotlakové armatuře, provozní tlak MPa. Ohřívač se připojuje pod umyvadlo. TATRAMAT EO5P info v obchode: 11€ doprava.


Zobraziť iba produkty na sklade. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Free delivery and returns on eligible orders.


Disponuje funkcemi a pojistkami (proti přehřátí, proti zamrznutí, možnost nastavení teploty ohřevu, krátká doba ohřevu, signalizace). Tatramat elektrický beztlakový ohrievač 5l pod umývadlo s batériou EO P. Séria malých ohrievačov EO v objemoch , a litrov je určená na prípravu teplej vody k rôznym potrebám súčasnosti. Zásobník určený pod umývadlo. Instalujte si do své koupelny praktický ohřívač vody pod umyvadlo s objemem litrů.


Díky tomu, že má menší objem, než běžné zásobníkové bojlery, vám nebude v koupelně zabírat příliš mnoho místa. Technické parametry produktu:Beztlak. AZ A energiaosztályú, 2 kW -os bojler 9 perc alatt felfűti az öt liter vizet 65°-ra. Výrobce: Cena včetně DPH 4. VxŠxH x 2x 2 cm. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Hodnocení produktu:. Více informací Expedice hod. Vypočítejte si splátky Home Cre. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souh.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě