Termostatická hlavice heimeier

Great Prices On Heimeier. But Did You Check eBay? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Hlavice jsou vybaveny kapalinovým čidlem vyznačujícím se vysokou přesností a odolností. Portfolio termostatických hlavic zahrnuje hlavice s integrovaným čidlem, hlavice s odděleným čidlem, zajištění proti zcizení či neoprávněné manipulaci s hlavicí, či možnost nulové pozice. Teplotní rozsah 40°C - 70°C Délka kapiláry: 2m Pro regulaci teploty média ve. Zabezpečené provedení termostatické hlavice B je určeno pro individuální regulaci teploty ve veřejně přístupných prostorách, např.


Redukce pro montáž všech termostatických hlavic a pohonů HEIMEIER na radiátorové ventily se svěrným spojením. Ochrana proti zamrznutí. Připojovací závit M30×dle standardu HEIMEIER. Upozornění: termostatická hlavice WK je určena pouze pro přímou montáž na integrované ventily s připojovacím závitem M30×5. IMI přebírá firmu a zakládá společnost IMI Heimeier.


Termostatická hlavice heimeier

Zrodila se ikonická hlavice K, naše první termostatická hlavice se snímačem plněným kapalinou. Theodor Heimeier zakládá firmu Heimeier Metallwerke v německém Lippstadtu. Tento znak charakterizuje nastavení protizámrné teploty.


Závisí na výrobci příslušné termostatické hlavice , jaká čísla odpovídají nastavovaným teplotám. Nefunkční termostatické hlavice Od: ivap 12. Na radiatorech Korado mám namontované termostatické hlavice. M30xBílá termostatická hlavice s připojovacím závitem 30x5. Termohlavice má nastavení 1-, resp.


Regulace směšováním na konstantní teplotu teplonosné látky např. Elektronická termostatická hlavice se montuje na mechanický ventil topného tělesa. Kompatibilní ventily jsou uvedeny níže. Původní hlavice se sejme a nasadí se termostatická hlavice.


Přívod hlavice se připojí přes řídící termostat na zdroj napětí 230V. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Termostat tak reguluje hlavici podle nastaveného programu.


Hlavice je vybavena regulačním prvkem, který automaticky řídí otevírání hlavice , aby teplota v místnosti, kde jsou instalovány, byla udržována na konstantní nastavené hodnotě. V Německu, jednom z největších trhů pro prodej termostatických ventilů, je firmou Heimeier vyroben téměř každý druhý ventil. Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů.


Velice kvalitní a spolehlivá termohlavice.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě