Tlakové dělo

Tlakové hustící dělo pro naskočení patky pneu. Certifikované tlakové dělo , včetně bezpečnostního ventilu proti přeplnění, manometru a rychlospojky. Výborný pomocník pro rychlé a snadné nafouknutí bezdušových pneumatik. Doslova synonymem pro toto nářadí se staly výrobky americké firmy Gaither – tlaková děla Bead Bazooka a Bead Booster.


S CE certifikáem a včetně bezpečnostního ventilu proti přeplnění. Balení dále obsahuje bezpečnostní brýle a ostatní příslušenství pro snadné huštění bezdušových pneumatik. Stačí vložit hrdlo tlakového děla mezi ráfek a pneumatiku a zmáčknout spoušť, během zlomku sekundy je pneumatika nafouknutá. Velké tlakové dělo BAZOOKA na pneumatiky 38l. Toto zařízení znamená především mnohem pohodlnější práci v pneuservisu!


Jediné, co musíte udělat, je střílet jednou a po chvíli se pneumatika usadí na ráfku. Použití tohoto zařízení je opravdu jednoduchým úkolem - jediným post. Dostupnost: Skladem Můžeme doručit do: 19. Stačí jednou střílet a po chvíli se pneumatika usadí na okraji. Používání tohoto zařízení je opravdu jednoduchou úkolem - jediným postupem, který by se měl někdy udělat, je naplnění nádrže vzduchem.


Seřadit podle: Důležitost Důležitost Název, A až Z Název: Z-A Cena: vzestupně Cena: sestupně Zob. Tvoří jej zásobník o objemu litrů s nástavcem. Určeno pro předhuštění pneumat. Po natlakování se odpojí a je připraveno k použití.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Nabízíme tlaková děla o objemu 6- litrů. Skládá se ze zásobníku na.


Tlakové dělo

Firma působí v oblasti prodeje a servisu autoservisní techniky. Prenosné tlakové delo Golemtech 30L Vám. Popis: Prodám nové nevyužité tlakové dělo o objemu. Přenosné tlakové dělo Golemtech l Vám pomůže pohodlně vyřešit probém, kdy patky bezdušových pneumatik nechtějí naskočit na ráfek.


Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zbo ží. Stojan k tlakovým dělům Bazooka 1. Autoservis, pneuservis, STK. Dále je opatřeno bezpečnostním ventilem, manomentrem, napouštěcím ventilem a rychlospojkou.


U manuálních děl často dochází ke ztrátě ± kapacity nádoby kvůli tomu, že operator není schopen otevřít ventil tak rychle, jako u automatických děl. S ohledem na nařízení vlády č. Dělo uvolní naběhlý tlak a tím spolehlivě vytěsní pneumatiku na disku. Vzduchové dělo je vybaveno. Výrobcům tlakových nádob stabilních (TNS) pomohu s certifikací jejich výrobků pro EU, včetně jednání s notifikovanou osobou. Zpracuji prohlášení o shodě.


Způsob použití: Naplníme nádobu na požadovaný tlak. Tlak nesmí být větší než max.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě