Tlakové zkoušky

Tlakové zkoušky

Předvším zkoušíme výrobky jako například: trubky, nádoby, armatury, ventily a různé atypické výrobky. Hydraulické tlakové zkoušky do max. Tlakové zkoušky slouží k prověření těsnosti kanalizace, vodovodů, revizních šachet, jímek a nádrží.


Tyto zkoušky provádíme pomocí moderních a prověřených technik, které spolehlivě zjistí případné závady, ať už na potrubí či v jeho celém systému. Díky tomu je včas předcházeno následkům netěsnosti, jako. Provádění tlakové zkoušky hadic. I když není tlakovou zkoušku hadic na běžné aplikace nutno ze zákona provádět, naši zákazníci ji u nás mají možnost využít. Nejen tlakové hadice na vodu nebo poživatiny jsou používány v aplikacích, kde je bezpečnost provozu prvořadá a potvrzení o tlakové zkoušce vyžadováno.


Zajišťujeme měření (ne) průvzdušnosti obálky budov ( blower door test ) pro dotace Nová zelená úsporám , monitorováním a detekcí úniků tepla (thermoscreening) pomocí termokamery. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Za každých dalších 1litrů objemu navíc se. Ve spojení s kamerovou zkouškou získáte měřením tlakových zkoušek jistotu o správném provedení výstavby kanalizace.


Tlakové zkoušky

Lze provádět i lokální měření, např. Zkoušky těsnosti kanalizace lze provádět vodou nebo vzduchem. Vzduchová metoda je rychlejší a méně nákladná. Odpadá čerpání, dovoz vody a prostoje před nasáknutím materiálu.


Musí být provedeno v souladu s pokyny a požadavky, aby byla zajištěna dostatečná úroveň bezpečnosti a spolehlivosti plynovodu. Nedestruktivní tlakové zkoušky , jejichž účelem je ověření pevnosti a těsnosti jednotlivých částí potrubí. Součástí zkoušek je čištění, kalibrace potrubí a vysušení pomocí vysokého vakua.


Tlakové zkoušky

Napěťové zkoušky , tzv. Voda vypouštěná z potrubí po tlakové zkoušce má stejné chemické parametry jako voda použitá pro plnění. Pro tlakové lahve jsou vyžadovány vizuální kontroly a přetlakové zkoušky. Plnění lahví musí probíhat při tlaku nižším než je dovolený plnicí tlak. Podle příslušných předpisů podléhají tlakové lahve k dopravě plynů pravidelným revizím a tlakovým zkouškám.


Tlakovým zkouškám pravidelně podléhají kromě lahví sněhových hasicích přístrojů také nádoby hasicích přístrojů. K tomuto účelu má společnost vytvořeny technické. Protokol o provedené zkoušce (vstupní výstupní tlak, časy zkoušek) vystavíme na místě. Tyto protokoly jsou nutností k předání nových staveb.


Grafy průběhu tlakové zkoušky jsou nedílnou součástí protokolu. Součástí tlakových zkoušek dle zadání zákazníka, je čištění, kalibrace potrubí a vysušení pomocí vysokého vakua. Druh tlakové nádoby, zkoušky. Vyrábět, montovat, opravovat, rekonstruovat zařízení a provádět revize a zkoušky kotlů a tlakových nádob dodavatelským způsobem a periodické zkoušky.


Ke kontrole je vydán záznam o provedení zkoušky a tlaková nádoba je označena štítkem. Opravy kompozitních tlakových. Zařízení umožňuje nárůst tlaku ve zkušebním okruhu do cca.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě