Trubka ocelová

Trubka ocelová

U nás najdete ocelové trubky v prakticky jakémkoliv provedení si jen budete přát. Zajišťujeme prodej ocelových trubek všech velikostí. Hledáte-li bezpečný a spolehlivý prodej hutního materiálu, jste na správném místě.


Trubka ocelová

SANHA TRUBKA Ocelová mm x - Uhlíková ocel 1. Vysoce kvalitní trubka z uhlíkové oceli 1. Ocelové trubky jsou pro přepravce rozděleny na délku 2m. Zde najdete bezešvé trubky se sílou stěny do mm. Materiál s širokým spektrem využití především v oblasti zámečnické činnosti. POZOR v žádném případě není tento materiál vhodný pro vedení plynu.


Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Trubka ocelová opláštěná Bralen 159x4.


Ocelová trubka závitová žárově zinkovaná (ČSN) 14Kč. Shannxi Shew-E Steel Pipe Co. Brzdová trubka ocelová 6. Cena za kus s DPH (m) 36Kč Cena za kus bez DPH (m) 2921. Hutní materiály Praha 8-Libe ň Skladem m. Pro dotazy týkající se našich produktů nebo ceníku, prosím zanechat svůj e-mail a my vás bude kontaktovat do hodin. DN8kompozitní ocelová trubka.


Během let, naše společnost nashromáždil bohaté zkušenosti v obl. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ztracené bednění ZB 10.


Hodnocení (0) Hodnocení (0) Pro tento výrobek nebylo doposud vloženo žá. Kovová elektroinstalační trubka Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Za každý řez je příplatek 10kč. Precizní ocelová trubka.


Produkt nabízíme v následujících variantách: Typ. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Uložit ke srovnání 1Kč e1.


Trubka ocelová

S235JRH: 18: 28Kč : Tyče průřezu I. I 80: S235JR: 94: 9K�.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě