Umyvadlo jika cubito 55

K umývadlám série Cubito môžeme odporučiť hranatý sifón a rohové ventily Cubito , kryt na sifón alebo praktický nábytok Cubito , ktorý veľkoryso doplní interiér vašej kúpeľne. Umývadlo si môžete objednať so špeciálnou povrchovou úpravou JIKA perla, vďaka ktorej je údržba keramiky v čistote neporovnateľne jednoduchšia a vyžaduje si minimálne množstvo. Záklaním kamenem této série jsou keramická umyvadla, která lze doplnit o funkční koupelnový nábytek. Série dále obsahuje masivní WC a bidety, akrylátové vany, sprchové kouty, vodovodní baterie a koupelnové doplňky. Vše v kvalitě české značky JIKA.


Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie. Bočné závesné skrinky obsahujú kvalitné sklenené police, ktoré zaberajú minimum miesta. Skrinky sú osadené závesným kovaním s 3D zoradením. Skříňka s umyvadlem, dub, zásuvka, 54x48x39. Keramické zápustné umyvadlo Mexen Atena 60.


K umyvadlu je nutno dokoupit sifon a baterii. Klasické umyvadlo Lyra plus doporučujeme instalovat s designovými roháčky a sifonem, s krytem na sifon, nebo sloupem. Balení bez sifonu a baterie.


Moderní styl každé koupelně dodají zapustná umyvadla, která můžete osadit i ve více kusech vedle sebe do atraktivních desek z rozmanitých materiálů. Boční závěsné skříňky obsahují kvalitní skleněné police, které zabírají minimum místa. Na prvý pohľad prekvapí svojou jednoduchosťou.


Nástěnné umyvadlo 55cm s otvorem pro baterii. Antibakteriální sedátko s chromovým. Viac informácií od 4€ Do obchodu. Elegantná skrinka pod umývadlo Cubito od známej sp.


Umyvadlo jika cubito 55

Vďaka svojmu dizajnovému prevedeniu je vhodnou voľbou do každej kúpeľne. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Futbalový portál, kde nájdete všetky výsledky, štatistiky, zápasy a ďalšie užitočné informácie o futbale.


JIKA Cubito -N skříňka pod umyvadlo zásuvka bílá 55cm. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Zápustné umyvadlo oblíbené.


Zboží ze stejné kategorie: Předcházející Následujíc. Závesná kúpeľňová skrinka pod umyvadlo v bielej farbe o rozmere 55x32. Jika Lyra Plus umyvadlo 5mm.


Je nabízeno ve čtyřech rozměrech, včetně mamutí 85centimetrové verze, vždy ve verzi s otvorem pro stojánkovou baterii a ve verzi bez otvoru. Umyvadlová baterie není v ceně výro. JIKA CUBITO umyvadlo 550x420mm s otvorem, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm Hloubka: 4mm Výška: 1mm Barva: bílá - s otvorem pro baterii uprostřed Čistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen. Na první pohled překvapí svou jednoduchostí.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Použít aktuální pozici. Aktualní pozici nebylo možné najít. Do Vašeho nákupního košíku jsme však vložili ks. Alternativně Vám pomůže Ser.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě