Vyhřívací dečka na záda

Díky inovativní technologii Intellisense je zajištěna konstantní teplota s ohledem na změnu okolní teploty. Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. K dostání jsou také elektrické polštáře, vyhřívací boty či ponožky, bederní pásy i podložky růžných tvarů a. Jemně prohřívá, uvolňuje svaly, pomáhá zbavit se bolestivých příznaků migrény a ischias.


Povlak z jemného fleecu je snímatelný, lze prát na 30°C. Dečka má stupně nastavení teploty a disponuje ochranou proti přehřátí. Vyhřívací dečka je prospěšná na citlivá a ztuhlé oblasti těla. Cenný společník do nepohody. Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po minutách.


Výhřevnost dečky lze jednoduše ovládat pomocí nastavení na teplotní stupně. Samozřejmostí je i pratelnost dečky. Dečka se zapíná kolem pasu na přezku a na suchý zip, který je na prsou.


Stejně dobře je však ocení každý z nás třeba i při banálních onemocněních dýchacích cest, když napomáhají pro zahřátí prsou a usnadňují tak vykašlávání. Elektrické dečky) Hodnocení produktu: (). Medisana HP46E vyhřívací dečka na krk a záda. Příjemné teplo uvolní napětí svalů, bolest za krční a bederní páteře, uleví od stresu a napětí. Vyhřívaná deka s možností připevnění na záda a krk , 62x42cm, stupňů, turbo nahřátí,.


Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky. Individuálně se přizpůsobí každému tělu pomocí suchého zipu na krku a. Součástí dečky je odnímatelný kabel, podsvětlený ovladač, teplotní nastavení, elektronická regulace teploty a funkce rychlého nahřátí. Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky sálat, vaši bolest zmírní a vám se uleví. Zahřívací poduška je vyrobena z bavlny a připevňuje se pomocí suchého zipu na krk a páskem přes břicho. Děti se učí nápodobou dospělých a kolem činnosti dospělých se proto často odehrávají jejich hry.


Suché teplo vám uleví od bolesti zad. Rozměr dečky je 28x69cm a nastavit lze teploty. Automatické vypnutí po cca 90min. Heboučká vyhřívací dečka vhodná k odstranění bolesti v oblasti krku a zad.


Vlastnosti: extra měkký povrch. BSS, automatické vypnutí po cca min, přesná elektronická regulace teploty, podsvícené kontrolky teplotních stupňů, odnímatelný ovládací panel, topné těleso pod flísovou tkaninou. Dečku můžete přikládat i na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu.


Vyhřívací dečka na záda

Teplota vyhřívání nastavitelná ve stupních. Vhodná pro všechny členy domácnosti. Ergonomicky tvarovaná elektricky vyhřívaná dečka na krk a záda.


Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Vyhrievacia elektrická dečka českej značky CONCEPT na krk a chrbát. Hrejivé teplo, ktoré hneď po zapnutí začne z dečky sálať, vašu bolesť zmierni a vám sa uľaví.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě