Výsuvný postřikovač

Výsuvný rozprašovací postřikovač. Určen pro závlahu malých travnatých ploch, příp. Některé typy jsou dále v provedení SAM a PRS. Označení PRS znamená osazení postřikovače regulátorem tlaku.


Podzemní výsuvný postřikovač s 25° trajektorií. Ovládání shora funkcí ON-OFF-AUTO. MATERIÁL Tělo, ložisko a výsuvník z trvanlivého technického plastu, mosazi a nerezové oceli.


Rameno a trysky z trvanlivého technického plastu. Trysky a postřikovač Hunter = sázka na kvalitu Rotační trysky Hunter patří k nejkvalitnějším a nejvýkonnějším postřikovačům v určené cenové hladině. Vedle zcela běžných trysek Hunter nabízíme k prodeji také speciální trysky s různými typy rozprašování. Plus se středním dostřikem doplňuje již tak rozsáhlou řadu zavlažovacích rotorů Top adjust Rotor, nabízející.


Postřikovač PGJ výsuvný s výsuvem 15cm s nast. Nastavení výseče rozprašovacího postřikovače Hunter Pro spray. Možnost dokoupení zpětného ventilu.


Turbínový výsuvný postřikovač. Vybírejte si Zavlažovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zpětný ventil, převýšení až 2m.


Připojovací závit – vnitřní ½“. Použití: malé trávníkové plochy, květinové záhony, keře. Tlak: až bar Spon: až 5m závisí na použité. Kč s DPH 11Kč s DPH. Statický výsuvný postřikovačPoužívá se na zavlažování náročnějších travnatých ploch a zahrad.


Těsnění pouzdra je vyrobeno z materiálu odolného vůči UV záření – delší životnost. Get Off Everything For A Limited Time. Offer Ends Midnight (BST) Sunday 17th May.


Available While Stocks Last! Explore The New Collection. Je zapouzdřený, bezolejový převodový mechanismus. Free Delivery Over £60.


Použití Ekonimické řešení zavlažování menších zahrad s poloměrem dostřiku do m, použití zpravidla u rodinných domů, nebo soukromých menších travnatých ploch s nižšími nároky. Díky velkému rozsahu postřikování můžete plynule nastavit požadovaný úhel postřiku. Při použití vícero kusů zavlažovačů, je vhodné určit tlak, který bude potřeba pro provoz daného počtu přístrojů. Prodám výsuvný postřikovače s tryskou - zavlažovací systém.


Výsuvný postřikovač

Přístroj se díky tlaku vynoří ze země. Tento vestavěný zpětný ventil udrží převýšení až 2m. Běžná prodejní cena: 6Kč. Kvalitní zahradní postřikovače pro pohodlné zavlažování zahrady, hřiště, pole, nebo sadu.


Sektorové a kruhové zahradní postřikovače, postřikovače se stojanem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě