Zahradní hadice s vozíkem

Zahradní hadice s vozíkem

Hadice s vozíkem – umožňuje komfortní převážení, navíjení a uskladnění hadice za pomocí pojízdného vozíku. Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny, tak i vozíky na hadici. Celosezónní hadice s UV filtrem 1. PVC s UV filtrem zabraňuje usazování řas 2. Zahradní hadice a hadicové vozíky koupit o objednat u OBI. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.


Zahradní hadice s vozíkem

Může volně stát nebo být zavěšen na zdi. Je dodáván s rychlospojkou na zahradní hadici, postřikovací tryskou, adaptérem na vodovodní kohoutek a m připojovací hadicí. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Umožňuje úsporné skladování zahradní hadice a její pohodlné používání.


Hadice se spolehlivě navíjí pomocí ergonomické plastové kliky s měkkými prvky. Díky sklopné podpěře při navíjení hadice nic nezavazí. Speciální tvar a vysoká poloha kol také přispívá k bezpečné stabilitě hadicového vozíku. Vozík na hadici s pohodlnou manipulací GARDENA, vozík na hadici AquaRoll S umožňuje úsporné skladování zahradní hadice. Moderní ochrana proti mrazu a záruka v trvání let jsou známkou kvality “Made in Germany”.


Zahradní hadice s vozíkem

Jestliže ještě žádnou nemáte, doporučujeme pořídit hadici v kompletu s vozíkem nebo navijákem. Exkluzivní profesionální zavlažovací vozík WHITE SILVER PLUS m obsahuje: 1. Kovový vozík WHITE SILVER PLUS:2. Komplet flexibilní zahradní hadice TRICK HOSE 7-22m - zelená: není sklade4Kč: 3. Zavlažovací zahradní sety obsahují vrstvé kvalitní hadice s vozíkem. Různé redukce a rozprašovače. Hezky zpracovaný zahradní vozík na hadici.


Pojízdný navíjecí buben na. S hadicí je na navijáků snazší manipulace díky kolečkám. Navijáky na zahradní hadici zase zaberou málo místo, usnadní skladování, bez toho aniž by došlo k poškození a přetrhnutí hadice. Hadice se jednoduše připojí pomocí systémových dílů Original GARDENA, konkrétně: rychlospojky (č.v.


Zahradní hadice s vozíkem

915) a šroubení (č.v. 901). Popis: Nepoužitá zahradní smršťovací hadice - 15m včetně příslušenství - hlavice a rychlospojky.


SB-Hmotnost: kg Rozměr: 527x305x470mm Pracovní tlak: bar Pracovní teplota: min 1°C Délka hadice : m Průtržný tlak: bar Naviják je vyroben z. Vozíky na hadice ) Hodnocení produktu:. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice.


Box na hadici nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. Hledáte zahradní hadici na vodu, která bude dostatečně dlouhá a dosáhnete s ní do všech koutů vaší zahrádky? Zároveň ale nechcete hadici, která bude ležet v koutě a budete o ni denně zakopávat?


Naše smršťovací hadice doslova roste s objemem vody, který do ní pouštíte.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě