Závěsná sprcha

Závěsná sprcha

Přestaňte snít o sprše se studenou vodou a pořiďte si zahradní sprchu. Vytoužené osvěžení budete mít kdykoliv k dispozici. Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI. Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody.


Solární sprcha - závěsná o obsahu litrů. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a zhruba za hodinky se můžete komfortně osprchovat teplou vodou. Tento postup můžete opakovat každý slunečný den celou sezonu. Na podzim vak necháte vyschnout, sbalíte ho a máte jej připravený na. Závěsná solární sprcha : Dopřejte si teplou sprchu kdekoliv si jen budete přát díky tomuto speciálnímu vaku na vodu.


Snadno se používá, stačí zavěsit a můžete. Dostupné jsou sprchy určené k bazénu, závěsné solární sprchy , nebo naopak zahradní sprchy se stojanem. Sprcha solární l Deluxe. Zahradní sprcha se hodí do každé zahrady – ať už k bazénu, nebo k osvěžení v horkém letním dni. Vhodně zvolená sprcha se stane elegantním prvkem ve vaší zahradě.


Závěsná sprcha

Položek k zobrazení: 63. Zvolte prosím l nabo l. Nová velikost solárních kempových sprch. Prodej ukončen - dle naše. Hlavová sprcha Optima chrom O. Mobilní sprcha se spirálou. W, kabel metry, kompletní armatura je určena pro kanystry s DIN 96.


Sedátko do sprchového koutu je praktická pomůcka do každé sprchy. Tato sprchová sedátka jednoduše sklopíte a máte tak stále dostatek prostoru ve vašem sprchovém koutu. Stačí jen napustit vodou a nechat na slunném místě dostatečně dlouhou dobu, aby se voda ohřála.


Tato solární sprcha je vyrobena z lehkého a odolného PVC se zpevněným poutkem pro snadný. Prohlédněte si naši nabídku materiálů a designů a najděte si sprchový závěs, který bude ladit s vaší osobností. PVC vak s vodou nechte na přímém slunečním světle, získáte plně funkční sprchu. Vak má praktický kohoutek, je snadno plnitelný pomocí víčka umístěného na horní části.


Prázdný vak jednoduše složíte. Ideální pro festivaly a kempování. Včetně sprchové hlavice a hadice. Materiál: netoxické odolné PVC Objem cca litrů.


Pošlete stránku dál #128521; Recenze. Zatím zde nejsou žádné recenze. Menší vaky ( 10l a l) jsou vhodné pro. YATE Outdoor solární sprcha l.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě