Závěsy potrubí

Historie a vývoj Konstrukce a výroba uložení potrubí byly zahájeny ve společnosti GDV a. ABB PBS, který vycházel z československých oborových norem. Tento obchod používá cookies a další technologie, abychom mohli zlepšit Vaš zážitky na našich stránkách. Pevné i pružné závěsy potrubí. V základní nabídce máme typů závěsů potrubí včetně jednotáhlových a dvoutáhlových, pro vodorovná i svislá potrubí , pevné i pružinové varianty.


Jsme schopni dodat i závěsy dle vašich specifických požadavků.

Katalog uložení potrubí - část - závěsy Typy uchycení závěsu na konzolu LPS pipe supports s. Přidáváte je ke trase až po jejím dokončení. Závěsy potrubí jsou podobné držákům potrubí. Protože závěsy potrubí nejsou součástmi trasy (neurčují směr ani tvar trasy), nemusí mít žádné body spojení ani body trasy. U svislých potrubí použít přednostně závěsy , z důvodu opakované seřiditelnosti.


Potrubí , GRP, uložení potrubí , kompenzace dilatací. Rozdělují se do dvou skupin, a to na pružinové závěsy nebo podpěry a na závěsy (podpěry) konstantní. Navrhujeme a vyrábíme uložení potrubí , pružné i pevné závěsy potrubí , kluzné a.

Pomocí závěsů jsou uchytávané jednotlivé díly hranatého potrubí. Závěs Z: Z - Pro montáž hranatého potrubí s upevněním zespodu. K připevnění kruhových vzduchovodů k nosným konstrukcím nebo pro závěsy potrubí. Galvanicky pozinkováno 5-µm.


Použití: plastové potrubí , ocelové potrubí , litinové roury, měděné potrubí , skleněné potrubí n. Mají mimořádně nízké tření a odchylují se jen minimálně od teoretického nosného zatížení. Patentované plynulé blokování drží talíř pružiny ve své poloze a dá se povolit jen tehdy, když souhlasí. Označení závěsů:Je vyjádřeno prvním doplňkovým číslem. Na jednotlivé závěsy se navlečou závitové tyče a ty pomocí natloukacích kotev se připevní do zdi. Závěs L: L - Pro montáž hranatého potrubí s upevněním zboku.


Závěs na hranaté vzduchotechnické potrubí tvaru Z se používá k uchycení vzduchotechnického potrubí do stropu pomocí závitových tyčí. Podpěry a pevné závěsy. Sortiment podpěr a závěsů potrubí je navržen na základě naší mnoholeté zkušenosti s projektováním potrubí a znalosti problematiky spolehlivosti provozů. Pružinové a konstantní závěsy pro zavěšení potrubí. V průmyslové a investiční výstavbě, v chemickém průmyslu nebo při stavbách elektráren musí být potrubí flexibilně zavěšeno.


Všude tam také najdou využití pružinové a konstantní závěsy a podpěry, což jsou pohyblivá uchycení potrubí. Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas.

Ve společnosti LPS pipe supports se specializujeme na konstrukční zpracování, výrobu pevného i pružného uložení a zavěšení potrubí. Katalog ke stažení - jednotlivé části, katalog jako celek. Zařízení potrubní techniky představují: spoje potrubí a závěsy potrubí.


Při tepelném namáhání potrubí , tj. Univerzální systém upevnění potrubí na závěsy pro průměry od DNdo DN200. Výhodou systému je rychlá montáž a jednoduché použití pro atypické rozměry a tvary potrubí.


Existuje systém závěsu pro vedení několika potrubních tras pomocí jednoho uchycení. Ján Skovajsa - KLIMAT dokážeme vyrobit potrubí a tvarovky vzduchotechnického potrubí ve všech rozměrech. Vyrábíme vzduchotechnické potrubí s přírubami, které i ve velkých rozměrů, což je vhodné do obchodních center, bytových komplexů, hypermarketů či hal.


Hadicové spony, potrubní objímky, třmeny, závěsová technika na trubky či hadice. Pozinkované, nerezové závěsy , prvky pro montáž potrubí a vzduchotechniky, prodej po celé ČR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě