Zpětná klapka kanalizace

K tomuto jevu může docházet u nízko položených bytových prostor vlivem zpětného proudu. To je jeden z typických problémů domovní kanalizace hned vedle netěsností zapříčiněných špatným napojením. KGZK zpětná klapka jednoklapková r. Zpětná klapka proti zpětné vodě pro kanalizační přípojky a veřejné kanalizace.


Zpětná klapka kanalizace

Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Klapka funguje automaticky. Její výhodou je možnost ruční aretace. Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. Otevírací tlak tlak 005.


Tlaková odolnost bar. KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN 1pro instalaci ve svislém směru: Ks: 1. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Zamezuje totiž zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Kanalizační dvouklapková. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody.


V nich je totiž nebezpečí zpětného toku větší. Ve spolupráci s odborníky jsme pro vás shrnuli několik situací, kdy. ZVZpětný ventil, zpětná klapka kulová pro tlakovou kanalizaci. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript!


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. V nabídce máme jak klapky samotížné, které jsou otevírány a zavírány samotným proudícím vzduchem, tak klapky mechanické a elektronické. U těch si průtok vzduchu i jeho intenzitu regulujete samostatně. Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace , vodovody, plyn.


Zpětná klapka kanalizace

KLAPKA zpětná přírubová DN MONTI kulová L=200mm VOD-KA č. KG zpětná klapka proti vzduté vodě, venkovní průměr 125mm, SN je vhodná pro venkovní kanalizace uložené v zemi. Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je vložený v hrdle. Díky dokonale hladké vnitřní stěně je kanalizace provedená z tohoto potrubí velmi odolná proti zanášení.


KG systém se spojuje na hrdla s vloženými pryžovými kroužky, montáž je tedy. Tělo klapky je třeba instalovat horizontálně (vodorovnost zajistit v podélném i příčném směru) a orientace šipek musí souhlasit se směrem průtoku. Dostupnost: pracovních dnů. Při přetížení veřejné kanalizace se bez ochrany proti zpětnému vzdutí tlačí odpadní vody přes tyto odvodňované objekty zpět do budovy a zaplavuje přilehlé prostory.


Vedle materiálních škod. Vhodné pro potrubí o dimenzi DN s. Je použita ohebná hadice nastrčená na hadičníky, stáhnutá hadicovými páskami, zpětná klapka na čistou vodu, která v těchto systémech rozhodně netěsní, musí být použita speciální, a chyběl zde i uzávěr. Bohužel takovýto či podobný. Ponorná kalová čerpadla pro tlakovou kanalizaci se od ostatních liší vysokou hodnotou max.


Proto se na jeho výtlak umísťuje zpětná klapka. Zkušební zátka umožňuje provedení standardizované zkoušky těsnosti potrubí. Příslušenství pro čerpadla, pro maximální výkon a živnostnost.


Průtokové a tlakové spínače, sací koše, hadice, spojky a další. Zboží skladem, prodejen po celé ČR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě