Zvon wc

Zvon wc

Gumový zvon na odpady s plastovou šroubovatelnou rukojetí. Prvá pomoc je zvon na WC. Nie je podstatné, či je záchod uchatý jedlom, papierom, prípadne mal niekto podstatne viac stolice ako je množné spláchnuť, prvou pomocou je zvon. Ten vytvorí podtlak a predmet posunie, čím sa priechod uvoľní a prejde do širokého potrubia.


Zvon wc

Nechte vodu s jarem působit. Pokud voda po nějaké chvíli neodteče dál do mísy, použijte zvon na čištění odpadů. Zvon vás v případě, že záchod není ucpán pevným předmětem, nikdy nezklame. Lepší než plastové zvony, jsou ale zvony gumové.


Platí pravidlo: Čím větší zvon , tím lépe! Ujistěte se, že překrývá celý otvor, kterým odtéká odpad. Aby bylo použití zvonu účinné, měl by být ponořený pod vodou. Je důležité, abyste vytlačovali a vytahovali vodu, ne vzduch. Pokud v míse není dost vody, přilijte ji z umyvadla.


Zapumpujte zvonem nad otvorem. Začněte nejprve pomalu. Zvon ponořte do vody, aby obepínal celý sifon a začněte pumpovat, pokud voda se nasaje do sifonu, máte obvykle vyhráno.


Pokud se Vám zvon nechce přisát na odpadní potrubí, zkuste ho namočit v horké vodě, pak to půjde lépe. Ucpaný odpad wc lze uvolnit i odčerpáním vody se záchodové mísy. TOP triků a vychytávek s Coca colou, nad kterými zůstává rozum stát - Duration: 2:13. Prvním řešením, které by vás při ucpání záchodu mělo napadnout, není nalít do mísy všemožné čistící prostředky, ale použít obyčejný zvon.


Zvon wc

Do pumpování je třeba dát sílu – čím větší, tím lepší. Jedině tak se vám podaří vytvořit dostatečný tlak, který se špínou, jež odpad. Navíc WC za trvale nejnižší ceny. Ucpané WC , zvon nepomohl – asi je tam vůně do WC už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze.


Někdy pomůže i obyčejný zvon – pokud máte skutečně sílu a dokážete vytvořit takový tlak, že jím nečistotu posunete. Pokud to nebude dostačovat, vezměte zvon a několikrát pořádně zapumpujte. Na ucpané WC není vhodné používat instalatérské pero, protože můžete odřít keramiku. Existují však podobné nástroje, které seženete ve specializovaných prodejnách. WC zvon - čistič odpadů a poštovné ZDARMA!


Zvon wc

Jako zvon (někdy též instalatérský zvon ) bývá podle svého charakteristického tvaru označován ruční pryžový nástroj sloužící pro prošťuchování ucpaných. WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny. Zvon na odpady D 1a další Příslušenství ke koupelnové keramice výhodně v. Stojící WC kombi Multi Eur, zadní odpa 64cm.


Ucpaný záchod je velmi nepříjemnou záležitostí. V mnohých případech dochází k ucpání toalety tím, že do ní jdou pří. Pokud zvon nepomůže, můžete použít chemické čištění. Přípravky na čištění potrubí zakoupíte v každé drogerii. Osobně tento způsob nepoužíváme i když je to často účinné, občas se setkáváme s důsledky nepodařeného čištění chemií (zalepené trubky ve zdi, sifon, vyplavená koupelna kyselinou).


Každopádně dodržujte návod na obalu výrobku. WC vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Ak je odpad znečistený len málo a pomôže gumový zvon , potom je spriechodnenie otázkou minúty. Chemické prípravky je nutné podľa návodu nechať niekoľko minút pôsobiť.


Najväčšia práca bude so silne upchatým odpadom, na ktorý je potrebné použiť inštalatérske pružiny alebo tlakový prístroj.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě